Zichtbaar succesvol

Durf jezelf te laten zien!

 Bekijk hier de nieuwsbrief van november 2018

Een mooi cadeau!
"Goed gestyled met een échte Anker Belt"
Nog meer accessoires in de collectie van Anker Styling. Naast de Anker Belts zijn er sjaals die op allerlei manieren als halsversiering zijn te gebruiken.
Maar ook als versiering op je hoofd.
Multifunctioneel en het maakt je outfit persoonlijk en uniek.

Multifunctioneel

-------------------------------------------------
WORKSHOPS:

"BEAUTY OP Z'N BEST"


Vroeg uit de veren?
Snel in de kleren?
Make-up onderweg?
Een leuke workshop waarin jij je bewust wordt van jouw beste outfit en tevens leert hoe je in drie minuten make-up op kunt brengen.
Wanneer: 8 december óf kies zelf een datum

06 2708 7124 óf
06 4971 8294

........................................
Gewoon zin in een workshop of individueel consult op maat?
Meld je dan aan bij info@ankerstyling.nl
........................................

Durf jezelf te laten zien!!
Verhullen, vermommen, maskeren, verdoezelen, of juist accentueren, centreren, laten zien!!!

Herken je dit?
Je kijkt in de spiegel naar jezelf en wat gebeurt er? Je ziet altijd wel iets wat je liever anders zou zien; buik, billen, borsten of heupen. Iedere vrouw heeft wel iets waar ze niet helemaal tevreden over is.
In plaats van iets anders willen zou je ook trots kunnen zijn op je lijf; jezelf willen laten zien. Bijvoorbeeld je mooie taille accentueren of het accent juist op je heupen leggen of elders. Er zijn veel mogelijkheden waardoor jij je lekkerder voelt in je kleding en jezelf graag wilt laten zien. Maar hoe dan, vraag je je misschien af.
Je lijf verandert
Door zwangerschappen en het feit dat je ouder wordt verandert je lichaam. Niet alles wat in je kast hangt past meer en regelmatig zit je met je handen in het haar. Er is maar één ding waar je naar verlangt en dat is een garderobe die past bij jouw figuur, jouw leeftijd én jouw persoonlijkheid. Een garderobe die dat nare gevoel laat verdwijnen. Gelukkig ben jij dichterbij jouw ideale garderobe dan je nu denkt.Hieronder deel ik enkele van mijn tips.

Accentueren,camoufleren, hoe doe je dat?

AnkerBelts
Al enige tijd produceer ik ceintuurs. Ceintuurs omdat die mij helpen in de kledingcombinaties die ik maak. Steeds meer mensen zijn erin geïnteresseerd en ik wil niets liever dan ook anderen helpen bij het mooi en stijlvol stylen van hun outfit.
Deze ceintuurs helpen daarbij, het is een hele fijne accessoire. Fijn omdat je het accent op je taille kunt leggen en daarmee je taille kunt laten zien.Ze geven je bovendien een comfortabel gevoel. Een soort shapeware maar dan zichtbaar als een prachtige eye-catcher!
Door de ceintuur wat losser te dragen en je bovenkleding of tuniek te laten blousen, kun je buik(je) zelfs verdoezelen. Superhelpend dus als je hier steeds tegenaan hikt in het samenstellen van je outfit.

De AnkerBelt kun je ook als halsversiering gebruiken.
Ze zijn rekbaar en in verschillende kleuren, maten en dessins te verkrijgen.
Ik maak ze ook op bestelling.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je ook zo’n fraai exemplaar proberen? De prijs varieert tussen 30 en 40 euro. Ik ben te bereiken via info@ankerstyling.nl of bel 06 27 08 71 24

"Goed gestyled met een échte AnkerBelt"
Uitstraling
Jouw uitstraling is wie jij bent. De keuze van je model kleding, stoffen, kleuren, accessoires, make-up, schoenen en haardracht zeggen alles over jou. Zij bepalen onder andere je kledingstijl.
Waar jij accenten op legt zegt iets over jouw persoonlijkheid en je kwaliteiten. Hoe wil je overkomen op anderen? Vraag je je dat wel eens af?
Kleding speelt een grote rol in hoe jij je voelt en dus in hoe je overkomt op anderen. Het bepaalt zelfs de eerste indruk die je achterlaat. Wil je hier in geadviseerd worden? Ik help je graag!
AnkerStyling Hoflaan 36 6953 AM Dieren Telefoon:06 270 871 24
Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.