Keuzestress... Garderobesetjes...

Herkenbaar?
Ik weet niet wat ik aan moet trekken ... en toch hangt m'n kledingkast vol rokjes, broeken en tops.

Wees 's eerlijk - puilt jouw kledingkast ook uit van dingen die je niet (meer) staan of niet (meer) lekker zitten? En vind je het lastig om de juiste combinaties te maken? Dit is een bekend probleem voor veel vrouwen.

ankerstyling

Grijp nooit meer mis in je kledingkast

Stel je dan dit eens voor: een kledingkast met daarin een garderobe waarin alles op elkaar is afgestemd. Nooit grijp je mis. Alles past bij elkaar en laat zich prima mixen. En: in alles ben je even mooi. Voor vele vrouwen een moeilijke opgave. Ze kopen het liefst een kant- en klaar setje! Maar zijn daar niet altijd even blij mee. Want zelf iets creëren is natuurlijk veel leuker en spannender.

Een aantal tips:

  • Neem er de tijd voor en maak een garderobeplan. Maak een scheiding in de seizoenen én tussen werk en privé.
  • Kies voor een aantal goede basis kledingstukken in je kast. Vul deze aan indien nodig. Broeken, bovenkleding etc.
  • Maak na het kopen van nieuwe kleding meteen verschillende combinaties met kleding uit je kast.
  • Met name met de bovenkant van je outfit kun je variëren. Ga enkele (nieuwe) combinaties maken. Ook accessoires zijn heel bepalend. Schoenen, sjaals, tassen, sieraden maken je outfit af.
  • De boodschap is eigenlijk…durf het te doen!

En mocht het je in je eentje niet lukken boek dan een GarderobeCheck bij Anker Styling.

In een GarderobeCheck lopen we systematisch door je kast met kleren. We kijken wat jou het beste staat en welke items zich goed laten combineren. En geloof mij: er zit meer in je kledingkast dan je nu misschien denkt. We schonen lekker op waardoor jij weer overzicht krijgt (heb ik dat truitje echt nog steeds?!).

We stellen je basisgarderobe samen en de kledingkast wordt op maat afgestemd op jou. Deze sessie vindt plaats bij jou thuis, voor je eigen kledingkast. Interesse?

Meld je aan

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.