Zichtbaar succesvol

Halszaken

Misschien herken je het dat je halsoverkop nog op het laatste moment iets anders uit je kast trekt? Je voelde je toch niet lekker in wat je aan had? Lag het aan het model, de stof, de kleur?

ankerstyling halszaken 1a ankerstyling halszaken 1a

Laatst had ik een klant die zich soms wel 3 keer per dag moet verkleden in verband met haar werkzaamheden. Ze organiseert beurzen en congressen. Voor haar is het belangrijk dat ze gezien wordt. Een halszaak dus.
Ze worstelt met het kiezen van de juiste outfits voor haar figuur en de uitstraling die ze graag wil hebben. We zijn samen aan de slag gegaan.

Het is een proces wat begint bij wie je bent en hoe je wilt overkomen. En hoe je dit kunt vertalen naar je outfits. Een andere klant is zangeres en dirigente. Ze wil zelfverzekerd en stralend op het podium verschijnen. Zij wil niet steeds hetzelfde aantrekken. Ook voor haar is het een halszaak dat ze verschillende outfits heeft waar ze blij mee is. Samen hebben we het eerst gehad over wat ze precies uit wil stralen. Daarna zijn we gaan kijken naar haar figuur en beste kleuren. Het resultaat was een feestje. Heel erg leuk als er dan zulke blije mensen de deur uitgaan.

ankerstyling halszaken 2a ankerstyling halszaken 2a
Esther ter Steeg

Natuurlijk wil je er goed uitzien

Als je het over je uitstraling hebt, welke halszaak speelt dan voor jou een grote rol? Heb je er geen idee van? Te weinig tijd?

Herken je dit? Je moet overal paraat zijn. Op je werk, thuis, voor je kinderen, je sportclub en ook nog je sociale leven onderhouden.

ankerstyling halszaken 3a ankerstyling halszaken 3b ankerstyling halszaken 3c

Ook je lichamelijke veranderingen vormen samen met het drukke en veeleisende leven dat je leidt een ongelukkige combinatie. Je vindt het belangrijk om er op je werk en daarbuiten goed en zelfverzekerd uit te zien. Maar door al die veranderingen wordt het moeilijk om de juiste keuzes te (blijven) maken qua kleur en stijl. Kleren en kleuren die je vroeger goed stonden, staan je nu niet meer.

Wat gebeurt er bij jou wanneer je elke dag in de spiegel kijkt?
Zou je graag willen weten hoe jouw persoonlijkheid het beste uitkomt in de manier waarop jij je kleedt?
En nog beter… dat je het in je kledingkast voor elkaar hebt.
Ik ben nieuwsgierig of het voor jou ook een halszaak is om de juiste outfits samen te stellen.

“Heerlijk nu ik weet welke kledingstijl het beste bij mij past”!

Van Top tot Teen

Het is mijn passie om vrouwen te begeleiden in het samenstellen van hun garderobe zodat zij zich weer stralend gaan voelen. Het is een analyse waarbij jij centraal staat. Het is een bewustwordingsproces.
Van top tot teen kan ik samen met jou:

  • analyseren wie je bent en wat je wilt uitstralen
  • je beste outfits samenstellen
  • inzicht geven in de rol van stoffen, kledingstijl, modellen die het beste bij jou passen
  • kijken naar je kapsel, accessoires, schoenen, stoffen, model en kledingstijl.
  • laten zien hoe jij er van Top tot Teen stralend uitziet.

Wil jij dit ook? Neem dan contact met me op via info@ankerstyling.nl.
Ik heb alvast een cadeautje voor je. Zeker interessant omdat er dit voorjaar vele variaties in halslijnen zijn. Maar zijn ze geschikt voor jou?

Download het e-book “Andere halszaken….over de belangrijkste halslijnen.

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.