Heb jij het ook op je heupen deze zomer?

Bekijk de nieuwsbrief van maart 2018 hier

Heb jij het ook op je heupen deze zomer?
De heuptasjes zijn weer helemaal terug. In allerlei soorten en maten. Makkelijk, decoratief en je hebt lekker je handen vrij. Nu kan het zijn dat je denkt… ik wil niks op mijn heupen want die wil ik zo min mogelijk accentueren. Het hangt dus af van je figuur of een heuptasje iets voor jou is. Heb je brede heupen dan is het zaak daar geen opvallende accenten te dragen. Maar niet gevreesd. Je kunt de heuptas natuurlijk ook anders dragen.

Het op je heupen hebben neem ik hier heel letterlijk. Iedereen heeft een ander figuur. De een heeft smalle heupen, de ander juist hele brede. Hoe kun je je dan het beste kleden? Welke broeken, rokken, accessoires, stoffen en dessins staan het mooiste bij jouw figuur. Welke stijl van kleding past het beste bij jouw persoonlijkheid?
Wil je dat graag weten?
Ik kan je helpen in een 1 op 1 sessie of in een workshop met als thema "De beste outfit voor jou"! Interesse?
Mail dan naar: info@ankerstyling.nl of bel 0627087124
www.ankerstyling.nl
De uitslag van de verkiezingen van afgelopen week laat duidelijk zien dat mensen kiezen voor datgene waar ze zichzelf prettig bij voelen. Een versplintering van partijen.Een bevestiging van dat onze maatschappij steeds individualistischer wordt. Iedereen kiest voor datgene waar hij of zij zich het meest toe aangetrokken voelt. Ieder individu wil zich graag onderscheiden en het verschil maken. Jezelf zijn en niet opgaan in de grote massa. Als je weet wat kleding en kleur hierin kunnen betekenen is dat een groot voordeel omdat je daardoor weet wat bij jou past. Vind je dit lastig dan kan het juist veel stress opleveren omdat je het als een druk ervaart. Voor mij als imagostylist een mooie uitdaging om jou daarin te adviseren zodat jij in je kracht staat.
Voor welke kleur heb jij gekozen?

De Klerenkast in..de klerenkast uit!
Tomato red, licht azuurblauw, limegroen, chocoladebruin, turqoise, koraal, paars, lila, lavendel, violet,warm geel en chili oil.
Hier zijn ze dan!
De nieuwe kleuren voor lente/ zomer 2018
De kleuren hebben een zachte uitstraling en er zit meer kleur in dan bij pastels. Mooi om onderling te combineren.
Er zijn wat de trends betreft veel prints, romantische details in kleding zoals ruches en kant en klokkende mouwen. Je ziet glanzende stoffen, open breisels, grote wijde pantalons (dichtknopen met een koord)en vooral veel bloemendessins. Ook sportieve outfits met veel strepen en biezen,lange jurken, rokken en laagjesjurken horen bij de nieuwe looks. Stoer combineren met lieflijk, sportief met romantisch, kortom weer volop mogelijkheden om jouw outfit mee samen te stellen.
De kunst is nu om te kijken of deze trends en kleuren wat voor jou kunnen betekenen. Ga je shoppen met veel succes of kun je het niet vinden. Het is fijn als je weet welke stoffen, kleuren, dessins en modellen van kleding het beste bij jou passen. Dat je happy bent met je outfit.
Bij de bekende online shops heb je keuze uit honderden modellen. Help? Waar moet je dan beginnen.
Fijn als je dan weet welk model bij jou past. Dat maakt het een stuk eenvoudiger.
Het is ook de moeite waard om te kijken wat je nog in je kledingkast hebt hangen.
Handig als je start met het opschonen van je kast. Welke kleding ziet er nog goed uit? Past alles nog? Maak een mooie basisgarderobe en vul deze aan met die kledingstukken die wat voor jou kunnen betekenen. Probeer zoveel mogelijk verschillende combinaties te maken met een paar kledingstukken.
Op deze manier grijp je nooit mis en het is tijdbesparend. Misschien kun je die trends lekker laten voor wat ze zijn en je eigen koers varen. Kom je er niet uit dan kan ik je daarbij helpen.
Succes!!
Agenda:

WORKSHOPS: "Beauty op z'n Best"
Vroeg uit de veren?
Snel in de kleren?
Make-up nog even onderweg?
Om jezelf weer te presenteren
Heb jij last van kledingstress als je weinig tijd hebt en goed gekleed de deur uit moet?
Een leuke en leerzame workshop waarin jij je bewust wordt van jouw beste outfit. Ook leer je hoe je make-up aan kunt brengen in drie minuten.
Wanneer: 14 april/ 3 juni/ 14 juli/ 15 september/ 10 november/ 8 december
Aanmelden: info@ankerstyling.nl/ 06 2708 7124 óf
ACTIE:Wanneer jij zorgt voor een nieuwe groep krijg jij de workshop voor de helft van de prijs!

Open dagen: "OH LA LA ......LA SALON"
Een zestal ondernemende dames nemen je mee in de wereld van stoffen, kleding, accessoires en make-up. Laat je eigen kledingstuk ontstaan met behulp van deskundig advies.
Wanneer: 21 en 22 april van 12.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Krayenhofkazerne Molenveldlaan 138 te Nijmegen
AnkerStyling Hoflaan 36 6953 AM Dieren Telefoon:06 2708 71 24
Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.