Zichtbaar succesvol

Versterk je persoonlijkheid met kleur en stijl.

Heb je een representatieve baan en wil je weten hoe je je persoonlijkheid versterkt? Ik adviseer je graag met imago, stijl- en kleuradvies. In sommige functies is het extra belangrijk om er goed en zelfverzekerd uit te zien. Misschien heb jij ook zo’n baan? Ik kan je precies laten zien hoe je in alle hectiek van de dag sterk en stijlvol voor de dag komt. Je krijgt veel tips van me. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van goede combinaties waarmee je snel afwisselt tussen business casual, casual chic en urban chic.

Shop snel de juiste items bij elkaar

Voor een representatieve baan is het fijn om een garderobe op te bouwen waarin je nooit mis grijpt. Ik help je om snel de juiste items bij elkaar te shoppen. Als je wilt, laat ik je de merken en winkels zien waar jij zeker zult slagen voor een goed ogende outfit in jouw style. Je kunt mij ook op pad sturen als je personal shopper.

Uitstraling met impact

In een representatieve functie helpt het als je volledig op jezelf en je uitstraling kunt vertrouwen. Als je weet wie je bent en wat je kwaliteiten zijn, lukt dat beter. Ik help je er graag bij om dat te bereiken. Bijvoorbeeld met een Stijl, Kleur- of Garderobecheck.

Meld je aan