Zichtbaar succesvol

Tijdens de VIP-dag 2 bonussen voor jou!

 • Personal color card
  handig om in je portemonnee te stoppen
 • Personal Styling Guide
  overzicht van je stijl van kleding,
  je figuur en de do’s en dont’s

Extra tips voor je garderobekast!

VIP-dag Zichtbaar zakelijk succesvol

Drukker met je outfit dan met krachtig managen?

Gun jezelf een VIP-dag met imago- en stijladvies!

Misschien herken je dit: je moet je krachtig presenteren bij een nieuwe klant of in een spannende vergadering. Dus je trekt dat stoere gestreepte mantelpak aan. Onderweg naar de meeting slaat de twijfel toe. Schept dit jasje niet te veel afstand? Doet deze kleur wel voldoende voor je? En die strepen, zijn die wel ok? Terwijl je het woord neemt om krachtig leiding te nemen, besef je dat je ook te veel sieraden draagt. ‘Ik lijk wel een schoolmeisje in plaats van de daadkrachtige manager die ik wil zijn...’ En weg is je impact.

Kledingstress belemmert je zakelijk succes

Veel vrouwelijke managers en ondernemers lijden aan kledingstress. Dat maakt onzeker. Tijdens vergaderingen en beurzen. Bij salesgesprekken en vooral ook ‘s ochtends voordat de werkdag begint. Veel kostbare tijd en energie gaat verloren aan dubben voor de spiegel en twijfelen bij de garderobekast over kleuren, kledingstijl en schoenen. Eenmaal op het werk komen deze vrouwen niet lekker in the lead omdat er steeds iets knaagt: ‘Staat deze outfit mij eigenlijk wel?’ Heb jij hier ook last van? Ik kan je helpen!

Herken je jezelf hierin?

“Ik ben die kledingstress elke dag zo beu” en “Ik snak naar een garderobe die bij mij past en mijn zakelijk succes een boost geeft”

 • Heb jij een baan waarin je jezelf moet presenteren?
 • Heb jij een drukke baan met ambitie maar weinig tijd voor je outfit?
 • Is succes met je outfit belangrijk voor je zakelijke succes?
 • Wil jij af van dat dagelijkse getob over wat je dan aan moet trekken?
 • Wil je zeker weten welke kleuren en stijlen jou altijd goed staan?
 • Wil je meer verdienen door goed voor de dag te komen?
 • En hoe kleur- en stijl van kleding jouw identiteit en kwaliteiten kunnen versterken?

Lees dan verder en ontdek hoe de VIP-dag Zichtbaar zakelijk succesvol je helpt aan meer impact en omzet. Imago-, kleur- en stijladvies is voor iedereen bereikbaar!

Feit: een slechte outfit, leidt tot minder opdrachten, minder impact en minder zelfvertrouwen

Kledingstress gaat vaak van kwaad tot erger. Te veel tijd besteden voor de garderobekast is niet alleen slecht voor het zelfvertrouwen van vrouwelijke managers en ondernemers. Het kost hen ook geld, klanten en invloed. Ik kom dit in mijn adviespraktijk vaak tegen en steeds weer merk ik dat vrouwen op invloedrijke en zichtbare posities zichzelf niet de tijd en de rust gunnen om te komen tot een eigen kledingstijl die garant staat voor succes en impact. Met mijn VIP-dag Zichtbaar zakelijk succesvol breng ik daar verandering in.

ankerstyling model 1aFeit: imago-, kleur- en stijladvies vraagt om een veilige ambiance!

Vaak kan een ander je beter vertellen hoe je overkomt dan jijzelf. Zeker met stijl- en kleur is dat het geval. Soms is het nodig om eerlijk te zijn voor de spiegel. Maar wat voelt dat kwetsbaar. Ik weet daar alles van. Daarom zorg ik voor een veilige sfeer en daarom laat ik je tijdens de VIP-dag Zichtbaar zakelijke succesvol vooral ook graag ervaren hoeveel kleur en stijl voor jou en je imago kan doen. Dat vraagt tijd. Maar het is de moeite waard. Managers, leidinggevenden, zelfstandig ondernemers, zangeressen en sollicitanten geven mij terug dat zij zich krachtiger en prachtiger voelen als ze mijn kleur- en stijladvies consequent toepassen.

ankerstyling model 2
ankerstyling model 3

Alle aandacht voor jou, je persoonlijkheid en je garderobe

Hoe zou het zijn om een hele dag alle tijd en aandacht te hebben voor jou, je persoonlijkheid en je outfit? Tijdens de VIP-dag Zichtbaar zakelijk succesvol is dat mogelijk. Je ontvangt persoonlijk kleur- en stijladvies in een vertrouwde setting.

Personal branding

Tijdens deze dag vol imago-, kleur- en stijladvies maak je kennis met personal branding. Je staat stil bij vragen als: wie ben ik, hoe wil ik graag gezien worden en welke kwaliteiten straal ik uit. Er ontstaat bewustwording van je uitstraling op basis van wie je bent en je krijgt inzicht in de verbinding tussen je binnen- en buitenkant.

Persoonlijke coaching

In welke stijl en model van kleding voel jij je op je gemak? Welke stoffen, accessoires, haardracht en schoenen geven jou een imago met impact? We zoeken dat samen uit. Online laat ik je kledingmerken en topstukken zien die je goed doen. Ik coach en adviseer je zodat je zeker ontdekt hoe jij je persoonlijkheid versterkt met je outfit. Dat zal ook je zakelijk succes vergroten!

Heerlijke hapjes

Deze dag is tevens voorzien van een heerlijke lunch, koffie/thee en versnaperingen. Het gaat je aan niets ontbreken en het resultaat is jouw imago met impact.

 

Je resultaat na een VIP-dag met imago-, kleur- en stijladvies

Door de juiste outfit voel jij je krachtig en prachtig. Dat merken je klanten en je zult het zien dat je impact maakt en daardoor je omzet ziet stijgen. Dit mag je verwachten:

 • je leert welke outfits passen bij jouw persoonlijkheid en jouw figuur
 • je leert hoe je jouw kwaliteiten zichtbaar kunt maken in je outfits
 • je voelt je zekerder en dat straal je uit waardoor jouw zakelijk succes verzekerd is
 • je bespaart voortaan tijd en geld(geen miskopen meer)
 • je kunt je voortaan presenteren met pracht en kracht!
 • je hebt voortaan succes met je outfit

 

Twee bonussen voor jou

Tijdens de VIP-dag ontvang je imago-, kleur- en stijladvies met impact. Je krijgt twee bonussen mee:

 • Welke kleuren trek je aan en wat betekenen ze voor jou? Welke kleuren laten jou stralen? Je krijgt je eigen Personal Color Card ter grootte van een creditcard. Handig om zo in je portemonnee te stoppen.
 • In een Personal Styleguide met daarin een volledig overzicht van je stijl van kleding, je figuur en de do’s en dont’s, accessoires, kapsel en welke schoenen het beste bij je passen.

Wil je een tweede VIP-dag voor jouw garderobe?

Door de resultaten van jouw beste kleuren en outfits gaan we samen je kast opschonen. We gaan outfits samenstellen die passen bij jouw kwaliteiten. Je krijgt inzicht in hoe jij voortaan je kleding zelf kan samenstellen met de juiste ingredienten. Het resultaat is een overzichtelijke kledingkast met een inhoud die past bij jou. Bij boeking van twee VIP-dagen krijg je korting.

Interesse in de VIP-dag Zichtbaar Zakelijk Succesvol?

Je kunt ook kiezen voor een sessie met twee personen.

Meld je aan