Zichtbaar succesvol

Mijn passie verbinden met mensen is het mooiste wat er is!

Mijn passie verbinden met mensen is het mooiste wat er is!

Ik ben trots op mijn vak als kledingcoach Afgelopen jaar heb ik veel (met name) vrouwen mogen adviseren. De jongste was 14 en de oudste 74 jaar. Ieder met hun eigen verhaal.

Het mooie is natuurlijk dat het niet alleen om die buitenkant gaat maar juist de binnenkant en die komt vanzelf tevoorschijn tijdens mijn werk. Kleding en kleur kunnen jou als persoon ondersteunen. Ze zijn bepalend voor de eerste indruk en hoe jij je voelt.

Het meisje van 14 zit midden in de puberteit. Zij zit in een enorme veranderingsfase van haar leven. Zij is vooral nieuwsgierig. De pas afgestudeerde student krijgt een baan. Op de werkvloer jezelf waarmaken is dan een issue. De jonge moeders, vrouwen in de overgang, vrouwen die carrière maken of juist met pensioen zijn. Allen hebben te maken met veranderingen van situaties, fases in hun leven en/of veranderingen van hun eigen lijf. Ik geef mensen inzichten Ze worden zich bewust van de rol van kleur en kleding op hun uitstraling. Ik richt mij op de persoon die voor me staat en samen gaan we in gesprek. Daaruit vloeien onderwerpen voort die ik meeneem in mijn adviezen. “ Ik zou wel wat zichtbaarder willen zijn!” “ Ik wil graag serieuzer genomen worden!” Maar ook vragen over hoe iemand zn buikje kan camoufleren of over combinaties van kleding. Kledingstijlen, lengtes, accessoires, haarkleur. De onderwerpen zijn onuitputtelijk.

Zo concreet iemand in z’n kracht zetten vind ik geweldig. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik zoveel mensen mag adviseren die vertrouwen in me hebben.

Heb je interesse? Je kunt me contacten.

www.ankerstyling.nl
info@ankerstyling.nl
0627087124

Ik wens iedereen een stralende outfit toe.

Fijne feestdagen en een gezond 2021.

Marianne

ankerstyling recensies

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.