Zichtbaar succesvol

Je leven lang leren...

Ankerstyling diploma holistisch coachIk zit in mijn 65e levensjaar en heb onlangs mijn diploma als coach behaald aan de Academie voor Holistisch Coachen. Ik ben trots op mezelf en heb er van genoten om weer te studeren. In de praktijk ga ik het toepassen en zie het ook als een verdiepende aanvulling op mijn huidige praktijk als kledingcoach. In het verleden heb ik sowieso al veel ervaring opgedaan met het coachen van leerkrachten in de tijd dat ik in het onderwijs werkte. En in mijn huidige praktijk begeleid ik klanten met mijn expertise als kledingcoach.
Maar wat heb ik dan geleerd? En hoe kan ik die verdieping vormgeven?

Bij holistisch coachen gaat het om het begeleiden en ondersteunen van jou als persoon. Zowel mentaal, fysiek en emotioneel. Het gaat over zingeving. Hoe gaat het op dit moment met je? Voel je je lekker in je vel zitten? Of speelt er van alles waardoor je je krampachtig voortbeweegt? Is er een specifieke vraag waar je mee worstelt? Dit kan zich op verschillende manieren manifesteren.
Als coach bezit ik de vaardigheden om samen met jou te gaan kijken wat er aan de hand is en de juiste tools gebruiken die passen bij jou als persoon. Waar liggen je behoeftes? Je verlangen. We kiezen samen het juiste pad wat past bij jou vraag en persoonlijkheid.

In mijn huidige functie als kledingcoach sluit mijn werk hier mooi op aan want wanneer jouw buitenkant en binnenkant in balans zijn straal je dat ook uit. Zowel de coaching technieken als het analyseren van jouw kleur- en kledingstijl zijn tools die ik gebruik om jouw in je kracht te zetten.

 

Herken je dit?

Ben ik in de buurt van jouw realiteit gekomen?
Dan hoop ik je te ontmoeten voor een begeleidingstraject waarin jij weer gaat shinen.

Heb je interesse in een coaching traject waarmee jouw binnenkant en jouw buitenkant in harmonie zijn?
Neem dan contact met mij op via www.ankerstyling.nl of info@ankerstyling.nl
Mobiel: 0627087124

Hartelijke groet,
Marianne

Controleer voor het antwoord op deze mail ook even je Spambox!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com