Zichtbaar succesvol

Een garderobecheck zodat je nooit meer mis grijpt

Of je nu start op de arbeidsmarkt of al jaren succesvol ondernemer bent, het is altijd fijn om een goed gevulde garderobekast te hebben. Goed gevuld. Niet te vol en niet te leeg. Met een garderobecheck kun je dat bereiken. Maar wat hoort er thuis in een basis garderobe? En hoe bouw je die stap voor stap uit? Is het nodig om alles wat je een jaar niet hebt gedragen genadeloos weg te gooien? Waar begin je? Met een garderobecheck gaat je dit zeker weten lukken.

Welke schatten verbergt jouw kledingkast? Doe de garderobecheck!

Als het goed is groeit een garderobe met je mee en past zich aan jouw veranderende smaak en figuur aan. Maar dat is bij de meeste vrouwen niet het geval. Hun kledingkast is in de loop der jaren een allegaartje geworden waarvan ze de helft (of meer) niet aantrekken. Wil je graag weer overzicht en rust in je kast dan is een garderobecheck echt een aanrader.

Hoe zou het zijn als je elk kledingstuk in je kast graag draagt?

We laten een frisse wind waaien door je garderobekast. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk. Op basis van het resultaat van het kleur- en stijladvies kijken we systematisch naar de kleding in je kast. Welke stukken doen wat voor je? Welke items laten zich goed combineren? Wat kan er weg, wat kun je aanvullen? We gaan tijdens de  je kast opschonen. Soms is dat lastig want je vindt het niet makkelijk om afstand te doen van sommige kledingstukken. Meestal komen er ook weer nieuwe outfits uit. Verrassend en inspirerend. Je ontdekt de mogelijkheden van je collectie. Je kunt als het ware weer opnieuw gaan shoppen in je eigen kast. 

Heerlijk om te ontdekken tijdens een garderobecheck welke mooie combinaties je kunt maken

We schonen lekker op waardoor je weer overzicht krijgt. Van mooie combinaties maken we meteen foto’s zodat je ze gemakkelijk opnieuw kunt maken. Je resultaat: een garderobe waarmee je zowel zakelijk als goed voor de dag komt. Je kunt voortaan zonder stress gemakkelijk outfits samenstellen waar jij je lekker in voelt. En je weet het dan straal je dat ook uit.

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur.* Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. 
Alle activiteiten kunnen plaatsvinden bij Anker Styling of op locatie. 
Er zijn meerdere combinaties en wensen voor de inhoud bespreekbaar.

Meld je aan

Deze Garderobecheck werkt perfect in combinatie met een Kleuradvies en Stijladvies. Als je die al hebt gedaan, weet je welke kleuren jou het beste staan en welke kleding jou het meest flatteert. Met die informatie halen we echt het beste uit je garderobe naar boven!