Zichtbaar succesvol

Een kleuradvies dat je doet stralen

Wat staat je goed en wat staat je nog beter? Daar kom je snel achter tijdens een kleuradvies  bij Anker Styling. Het zal een bijzondere ervaring voor je zijn.De ene kleur doet je stralen. De andere kleur maakt je bleek of pips. Maar welke kleur doet wat? En hoe voorkom je dat je weer die foute kleur trui aanschaft? Dat ontdek je tijdens een kleuradvies  bij Marianne van Anker Styling.

Welke kleuren laten jou stralen? Kom erachter door een kleuradvies op maat .

Welke kleur jou het beste staat, wordt onder meer bepaald door de kleur van je huid, haar en ogen. Dat is niet gemakkelijk om zelf te bepalen. En wat het soms extra ingewikkeld kan maken, is dat kleuren die je vroeger goed stonden, nu niets meer voor je 'doen'.
Kleur- en kledingkeuze veranderen tijdens je leven. Afhankelijk van de fase waar je in zit maak je keuzes. 
Tijdens een kleuradvies kijk ik naar je huid, haar en kleur ogen en lippen, maar als allereerste naar wie jij bent en wat je graag wilt uitstralen. Jou persoonlijkheid vormt de basis. We gaan ook kijken naar welke kleuren jou blij maken als je er naar kijkt. Want kleur heeft ook invloed op je gemoed. Kleur is energie. Als je je daar bewust van bent en ook wat dat voor jou betekent, kun je sturen met kleuren. 

Een  leuke en leerzame dag voor jezelf of met een groep vriendinnen of collega’s

Gelukkig heeft Anker Styling een scala aan hulpmiddelen om in beeld te krijgen wat jouw beste kleuren zijn. Je kunt kiezen uit een persoonlijke kleuradvies voor jezelf. Daarin ontdekken we samen welke kleuren jou het mooiste staan. Ik werk met 6 kleurgroepen, te weten Helder, Gedempt, Warm, Koel, Diep en Licht. Het is een keurensysteem wat door Regin Strategier ontwikkeld is. Het is een breder en meer genuanceerde manier dan alleen de kleuren van de vier seizoenen. Tijdens een uitgebreid kleuradvies gaan we op zoek naar jouw mooiste kleurcombinaties, kleurcontrast, licht of donker bij je gezicht en kijken naar de kleuren voor make-up en accessoires. Een kleuradvies is ook mogelijk met een groep vriendinnen of collega’s. Succes verzekerd!

Je ontdekt de impact van kleuren op je uitstraling

Wat staat je goed en wat staat je nog beter? Daar kom je snel achter bij Anker Styling. Het zal een bijzondere ervaring voor je zijn. Tijdens het kleuradvies zie je wat kleuren en kleurcombinaties voor je doen. Je kunt kiezen voor een basis of een uitgebreis kleuradvies.

Dit neem je mee na een kleuradvies bij Anker Styling

Je resultaat: je weet welke kleuren je het beste kunt dragen. En die krijg je mee in een persoonlijk verslag en op je Personal Color Card. Die past als een creditcard in je portemonnee. Heel handig tijdens het shoppen: zo kun je altijd even spieken naar de juiste kleuren. Dat scheelt veel miskopen.Ook weet je van welke kleuren jij blij wordt en weet je wat ze voor jou betekenen.

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur.* Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. 
Alle activiteiten kunnen plaatsvinden bij Anker Styling of op locatie. 
Er zijn meerdere combinaties en wensen voor de inhoud bespreekbaar.
Interesse? Meld je dan aan door op de onderstaande knop te klikken.

Meld je aan

Wil je meer? Boek dan ook een Stijladvies of een Garderobecheck