Zichtbaar succesvol

Imago-, kleur- en stijladvies voor young professionals

Gefeliciteerd! De tijd van uren in een slobbertrui in de boeken zitten, is voorbij. Je studeert af. Je gaat aan het werk. Geld verdienen. Indruk maken. Je projecten goed neerzetten. Je vakkennis in de praktijk brengen.
Maar wat trek je aan als je werkgever verwacht dat je ‘casual chic’ op kantoor verschijnt? Hoe formeel ga je naar een congres of netwerkbijeenkomst? Hoe kom je serieuzer over op collega’s en klanten?

Meer impact met je uitstraling

Marianne van den Anker laat je graag zien hoe je meer invloed krijgt op je uitstraling. in welke kleding en kleuren jij je krachtiger en zelfverzekerder overkomt. Bijvoorbeeld met het imagospel, een positief en interactief spel waarbij je je bewust wordt van de indruk die je maakt. Je krijgt nuttige tips en feedback op vragen die je hebt over je imago. Daarnaast kun je kiezen voor een Stylecheck, Kleurcheck en een Garderobecheck.

"Onzekerheid over de kleuren die je draagt, is niet nodig. Maak een afspraak bij Anker Styling, de stijlvolle raadgever"

Vol zelfvertrouwen naar je werk

Zeker als je nieuw bent, is wat extra zelfvertrouwen belangrijk. Dat helpt je om snel aansluiting te vinden. Met collega’s, klanten en opdrachtgevers. Met de juiste stijl en kleur kun je dat krachtig beïnvloeden. Als jij weet hoe dat voor jou werkt, scheelt dat ’s ochtends veel getwijfel voor de spiegel. Dat maakt je werk of stage meteen een stuk meer ontspannen en succesvol.

Spelen met je uitstraling: wie wil je zijn? Vandaag de junior en morgen de autoriteit?

Veel young professionals vinden het prettig om ‘in de luwte te starten’. Eerst even kijken hoe het werkt in de nieuwe organisatie. Je weg vinden in de omgangsvormen en procedures. De kunst afkijken.
Maar daarvoor is niet altijd gelegenheid. Want presenteren, representeren, onderhandelen… Je moet het allemaal gaan doen. En wat trek je dan aan? Succes natuurlijk! Marianne van den Anker laat je zien hoe je de ene dag de junior in jezelf meer kunt laten zien terwijl je de andere dag meer de professional uitstraalt. Ze leert je hoe je meer veiligheid en vertrouwen kunt uitstralen. Of juist wat meer afstand als dat nodig is voor je functie.
Spelen met je uitstraling is een belangrijke vaardigheid. Als je dat jong leert, zul je daar je hele carrière plezier van hebben.

Je resultaat: zelfvertrouwen en een altijd passende garderobe

Marianne kijkt in de sessies kleuradvies en stijladvies naar wie jij bent. Ze laat je zien hoe je binnen- en buitenkant met elkaar verbindt in kleur en stijl. Dat maakt je zelfverzekerder en succesvoller op je werk en je stage. Als je kiest voor de garderobecheck leer je van Marianne bovendien hoe je in korte tijd een garderobe samenstelt waarmee je zowel zakelijk als privé voor de dag kunt komen. Je kunt de garderobecheck individueel afnemen, maar ook als workshop. Bijvoorbeeld met je dispuut of jaargroep.

Meld je aan