Zichtbaar succesvol

Een professioneel stijladvies met impact

Je resultaat: waardevolle tips voor een stijladvies met impact

Tijdens een stijladvies ontdek je precies welke kleding jouw kwaliteiten het beste doet uitkomen. Dat voorkomt veel miskopen en getwijfel voor de spiegel hoeft ook niet meer. Op je werk en in je vrije tijd zal jij je zekerder voelen en meer impact maken.Je ontdekt ook hoe je met je outfit invloed hebt op je professionele uitstraling met ambitie. Op een persoonlijke stijlkaart neem je de beste tips mee naar huis voor jouw specifieke stijl en figuur en jouw beste outfits. En je weet het ... meer impact geeft een beter resultaat.

Een kledingadvies met impact voor een professionele uitstraling

Met je outfit laat je zien wie je bent en wat je wilt. Maar dat gaat niet vanzelf. Want hoe vertaal je je passie, ambitie of beroep in een jurkje, een jasje of schoenen? Hoe zorg je dat het één geheel blijft? Welke impact heeft je figuur? Hoe zorg je voor een professionele uitstraling? Verbloem je je borsten en buikje een beetje of juist niet? En wat is er gebeurd met de rokjes die je vroeger beeldig stonden, maar nu niet meer...
Tijdens een stijladvies word je je bewust van jouw mogelijkheden.Je leert hoe je kunt spelen met kleur en kledingstijl. Je professionele uitstraling heeft voortaan meer impact. Geen getob meer met het uitzoeken van je dagelijkse outfit. 

Ontdek in een veilige en setting welke outfit het beste past bij jouw figuur en stijl

Ik laat je tijdens een stijladvies graag zien wat je goed staat en wat het beste past bij jouw figuur en stijl. Je persoonlijkheid en je unieke kwaliteiten vormen de basis. Tijdens de intake gaan we jouw vragen inventariseren. Welke stijl van kleding past bij jou? Hoe wil je graag overkomen? Waar voel jij je het meest prettig in? Heb je last van je figuur? En zo ja, hoe kun je dat dan oplossen? Alles speelt een rol. Je kapsel, schoenen en make-up. Welke accessoires,kleuren en materialen? Allemaal vragen die we samen gaan beantwoorden en oplossen. De sfeer is veilig en persoonlijk. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je hebt. Het doel is om jou in je kracht te zetten.Want als jij iets aan hebt waar je je lekker in voelt dan straal je dat ook uit. Niet alleen voor je werk maar ook privé is de juiste outfit belangrijk. Je wilt er altijd goed uitzien.

Wil jij ook meer impact met je outfit? Meld je dan aan voor een stijladvies.

De prijs is afhankelijk van de tijdsduur.* Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten. 
Alle activiteiten kunnen plaatsvinden bij Anker Styling of op locatie. 
Er zijn meerdere combinaties en wensen voor de inhoud bespreekbaar.

Meld je aan

Wil je meer? Boek dan ook een Kleuradvies of Garderobecheck