Zichtbaar succesvol

”Als imago- en kledingcoach maak ik mensen graag bewust van hun kwaliteiten”

“Passie voor kleding en kleur loopt als een rode draad door mijn leven. Mensen intrigeren mij. Iedereen is uniek en beschikt over kwaliteiten die je zichtbaar kan maken met kleur en kledingstijl. Dat fascineert mij en daarvan maak ik mensen graag bewust.
In een veilige omgeving leg ik de verbinding tussen iemands binnenwereld en de buitenkant. Het resultaat is vaak verbluffend. Mensen hervinden hun zelfvertrouwen en stralen krachtig uit wat ze in zich hebben. Ze worden zich bewust van de impact die ze hebben op anderen passend bij wie ze zijn. Dat is prachtig!”

”Zichtbaarheid geven. Inspireren. Dat doe ik graag als imago- en kledingcoach”

Je krijgt van mij advies en begeleiding. Bijvoorbeeld bij het opbouwen en completeren van een goede garderobe. Klanten waarderen mij omdat ik zowel enthousiast als serieus te werk ga. Ik vind het belangrijk dat je persoonlijke uitstraling helemaal klopt en krachtig is. Zodat jij je zeker voelt.

Gecertificeerd kleur, stijl- en imagoconsulent  

Naast verschillende functies in het onderwijs volgde ik de opleiding Modevormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem (Artez). Jarenlang was ik freelance modestylist. Later deed ik de opleiding voor kleur- en stijlconsulent aan de IC Academy voor Image Consultants van Regien Strategier in Amersfoort. Ook ben ik gecertificeerd imagoconsulent. Als imago- en kledingcoach maak ik mensen graag zichtbaar en zelfbewust.”

Holistich Coachen

Ik zit in mijn 65e levensjaar en heb onlangs mijn diploma behaald aan de Academie voor Holistisch Coachen. Ik ben trots op mezelf en heb ervan genoten om weer te studeren. Ik zie het als een verdiepende aanvulling op mijn huidige praktijk als kledingcoach.