Zichtbaar succesvol

Lang, Langer, Langst!

Lang, Langer, Langst!

Op de basisschool was ik de langste van de klas. Ik herinner me nog dat ik dat helemaal niet leuk vond. Altijd achterin staan. Altijd boven anderen uitsteken. Later ging ik het gelukkig steeds prettiger en mooier vinden. Bovendien ben ik inmiddels niet meer de langste want over het algemeen worden mensen veel langer nu.

Lang zijn heeft zeker ook voordelen. Je bent sneller thuis omdat je stappen groter zijn. Je kunt makkelijker overal bij. Je bent goed zichtbaar. En bij diverse sporten is lang zijn voordelig. Er is zelfs een Klub voor Lange Mensen(KLM) las ik. Er is ook een speciale “Lange mensendag” en een datingsite voor lange mensen. Kortom, er is aandacht genoeg voor.

Maar er zijn zeker ook nadelen. Te krappe zitplaatsen bijvoorbeeld, te korte bedden, je stoot sneller je hoofd en je kunt moeilijker passende kleding vinden.

Het belangrijkste doel van mijn work-outs met mijn cliënten is het creëren van outfits die de juiste uitstraling en het diepste verlangen van de klant versterken. Een prachtig proces waarbij ik als coach de wensen van hen weet te vertalen in kleur- en kleding.

De laatste tijd heb ik toevallig een aantal lange mensen(2 meter) als klant gehad. Dat was voor mij een leuke uitdaging. Inmiddels heb ik me daar meer in verdiept en met succes mijn klanten kunnen helpen. De laatste vraag was echter....Waar is die kleding te koop? Want er is schrikbarend weinig voor extra lange mensen. Altijd te korte mouwen, lengtes van blouses en truien die te kort zijn.

Uiteindelijk ben ik met een van hen gaan shoppen. Oeps...inderdaad dat viel in eerste instantie erg tegen. Kleding voor lange mensen is schaars vertegenwoordigd in winkels. We hadden precies voor ogen wat we wilden scoren. Na een gedetailleerde zoektocht en het nodige voorwerk zijn we gelukkig ontzettend goed geslaagd. Mijn klant straalde. Hij was zo blij ook omdat er voldoende keuze was in kleding die eindelijk goed paste. Met een voldaan gevoel sloten we de shopsessie af. Later berichtte hij mij dat ie zoveel complimenten kreeg. Ik voelde me blij en tevreden. Hij kon met het hele pakket wel 20 outfits maken.

Ben jij ook lang? Herken je je in bovenstaand verhaal? Ik wil je dolgraag helpen om ook “Lang” te kunnen stralen met je outfits. Maar ook bij alle andere vragen neem ik je mee en begeleid je naar het gewenste doel.

Je kunt mij contacten via: info@ankerstyling.nl of op 0627087124 www.ankerstyling.nl

Een mooi “lang” 2023 gewenst!

Stralende groet, Marianne

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.