50+ vrouw

Jouw verlangen waarmaken!

50+ vrouw

Ik geloof dat werkende vrouwen van in de 50 nog heel veel stappen kunnen maken die ze handvatten geeft om dichter bij zichzelf te komen. Ik constateer dat er veel vrouwen van in de 50 zijn die tegen allerlei obstakels en vragen aanlopen.

Mijn Visie

Vanuit mijn ervaring weet ik dat je in deze fase van je leven nog heel veel kunt onderzoeken en ontwikkelen op het persoonlijke vlak. En daarom bied ik jou hulp aan door middel van een coachtraject waarin jouw buitenkant met jouw binnenkant verbonden wordt. Samen geven we vorm aan je nieuwe pad en maken jouw verlangen waar.

Ankerstyling vw busje

Herken je dit?

  • Je moet of wil nog zeker dan 15 jaar werken
  • Je kinderen worden groter en jij krijgt meer ruimte, maar je maakt je wel zorgen om hen Je zorgt voor je ouder(s) en/of andere mensen die je dierbaar zijn
  • Je hebt minder fut en ben vaak moe
  • Je lichaam verandert en de hormonen gieren door je lijf
  • Je voelt je eeuwig schuldig omdat je niet genoeg doet
  • Je mist je werkgeluk
  • Je denkt na over een andere baan of wil je huidige baan weer leuk gaan vinden
  • Jouw leven zit tot nu toe behoorlijk vol met heel veel moeten en keuzes maken
  • Je weet niet hoe je nieuw leven in kan blazen in je huidige situatie

Dat kan anders! Maar wat? En hoe?

Ankerstyling vrouw 50 1

Je loopt dus tegen allerlei vragen aan waar je wat mee wil. Maar Je bent in de vijftig. Je kinderen worden groter en gaan steeds meer hun eigen gang. Je krijgt weer meer ruimte voor jezelf. Je hebt een baan die je leuk vindt maar wellicht is een verandering ook wel eens leuk? Maar ben je als vijftiger nog wel in the picture? Je wordt niet meer gezien als een young professional, maar ook nog niet als iemand die bijna met pensioen gaat. Je zit er een beetje tussenin. Wellicht heb je veel ervaring opgedaan. Je kunt daar nog jaren mee doorgaan maar een nieuw perspectief zou ook welkom zijn. Iets waardoor je de energie weer voelt stromen. Nieuwe paden bewandelt gaan worden. Nieuwe bronnen aangeboord worden die jouw ontwikkeling een boost geven. Wil je ook weleens uit je comfortzone gaan en ontdekken wat er voor jou nog in het vat zit?

Ook je lijf verandert. Je vormen worden rechter, soms ronder. Ook de kleur van je haar kan al grijzer gaan worden. Blijf je het verven of laat je het grijs worden? Je kunt ook last hebben van de overgang. De hormonen gieren door je lijf. Je voelt je niet jezelf. Maar wie ben je dan?

Ben jij die vrouw van in de 50 die nog steeds op en top eruit wil zien en vol met plannen zit om nieuwe stappen in je leven te zetten?

Ankerstyling coaching

Als ervaringsdeskundige en kledingcoach en inmiddels afgestudeerd als holistisch coach kan ik jou helpen met deze zoektocht naar nieuwe ontdekkingen die je gaat doen door middel van een coachtraject waarbij jij centraal staat. Aan de hand van jouw vragen / problemen gaan we samen op pad.

Toen ik 55 was heb ik zelf ook de stoute schoenen aangetrokken en naar mijn gevoel geluisterd. Ik werkte in het onderwijs en had veel stress. Door een loopbaantraject kwam naar voren dat ik weer iets met mijn creativiteit moest gaan doen. In 2014 startte ik mijn eigen bedrijf in het geven van imago, kleur- en stijladvies voor kleding. Mijn energie ging weer stromen. Met mijn expertise en passie werken met mensen is voor mij de ultieme combinatie. Ook nu heb ik nog een studie afgerond als holistisch coach. Ik ben zo blij dat ik toen ik in de vijftig was eens alles op een rij heb gezet met hulp van een coach. Ik kwam helemaal weer tot bloei.

Hoe ziet het traject eruit?

Neem daarvoor contact met me op via www.ankerstyling.nl of info@ankerstyling.nl of bel me op 0627087124

Graag tot ziens!

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.