Anker Styling bestaat 10 jaar!

Anker Styling bestaat 10 jaar!

 

Mijn Passie verbinden met Mensen

In mijn beroep als kledingcoach komt alles samen. Door middel van de concrete tools kleur en kleding verdiep ik mij in de persoon die ik voor me heb. Want dat is de basis om iemand te coachen naar zijn of haar verlangens. Mensen bewust maken van hun uitstraling en zich daardoor zelfverzekerder laten voelen. Dat is mijn missie.

“65 and still going Strong"

“65” and still going strong!!
Precies 10 jaar geleden startte ik met mijn bedrijf als kledingcoach. Op de verjaardag van mijn moeder. Wat vond ik het spannend. En wat had ik er zin in. Al tijdens de opleiding kleur-en stijladvies bij Regien Strategier ging de energie weer stromen. Ik voelde aan alle kanten dat het klopte. Mijn passie verbinden met mensen in hun kracht zetten. Een metamorfose want ik kwam heel ergens anders vandaan. Door een loopbaantraject kwam ik erachter dat ik meer met mijn creativiteit moest gaan doen. Ik heb geluisterd naar m’n ❤️

Zaaien en Oogsten

Een bedrijf opzetten is de andere tak van sport. De eerste jaren is het veel investeren. Zaaien. netwerken, sociale media, nieuwsbrieven, bloggen. Toen ik ook nog eens van west naar oost ging verhuizen moest ik daar weer alles opnieuw opstarten. Nu woon ik in Arnhem en dat ligt centraal in Nederland. Mijn klanten komen soms van heinde en ver. Het oogsten is in volle gang. Een prachtig proces met mooie ervaringen. Mooie mensen die zich kwetsbaar op durven te stellen. Mensen die blij de deur uitgaan. Ik ben er dankbaar voor. Nu 10 jaar verder kijk ik met trots terug naar wat ik opgebouwd heb. En ik geniet nog steeds volop van elke sessie die ik met mijn klanten heb. “65” and still going strong!! Vandaag is het feest. En daarom trakteer ik.

Cadeau

Als je bij mij een boeking doet krijg je tot en met 31 maart 2024 een extra workshop over de Psychologie van Kleur cadeau. Deze workshop gaat over jouw lievelingskleur en wat deze betekent. Het gaat over verlangen en wat kleur daar voor rol in kan spelen. Ik zie je graag verschijnen.

Kleurrijke groet,
Marianne

www.ankerstyling.nl
info@ankerstyling.nl
0627087124

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.