Zichtbaar succesvol

“Ben je dat getob voor die spiegel ook zo beu?”
Gun jezelf dan een kleur- en stijladvies met alle aandacht voor jou!

Herkenbaar? Je hebt een leuke afspraak en wil er op je allerbest uitzien? Maar wat trek je aan? Na een aantal verhitte pogingen om wat uit je kast samen te stellen, kies je uiteindelijk maar weer voor datzelfde zwarte jurkje. Onderweg naar beneden begin je alweer te twijfelen. Moet ik niet eens wat anders aantrekken? Iets met meer kleur? En welke kleur dan? Je onzekerheid neemt toe maar je moet weg anders kom je te laat. Je zou het zo graag anders willen dan steeds maar weer dat getwijfel voor die spiegel.

Kledingstress maakt je onzeker

Veel vrouwen hebben last van onzekerheid over hun outfit. Op feestjes of afspraken of gewoon elke dag. Het kost vaak veel energie en tijd. Miskopen zijn niet vreemd en kledingkasten puilen uit minder dan de helft draag je ervan. Leuke outfits maken vind je ook moeilijk. Wil je hier graag van af?

Grijp nooit meer mis in je kledingkast!

Stel je dan dit eens voor: een kledingkast met daarin een garderobe waarin alles op elkaar afgestemd is. Nooit grijp je meer mis. Alles past bij elkaar en laat zich prima mixen.
En…in alles ben je even mooi!!! Verlang jij hier ook naar? Ik kan je hierbij helpen.

Herken je jezelf hierin?

 • Je wilt er graag representatief uitzien ongeacht je leeftijd en figuur
 • Je tobt met het kiezen van de juiste outfit en daar wil je vanaf
 • Je voelt je in je kracht als je iets aan hebt waar jij je lekker in voelt
 • Meer dan de helft blijft in de kast hangen
 • Getwijfel voor de spiegel over je outfit?
 • Het kost je veel tijd en energie en geld
 • Je wordt onzeker over jezelf
 • Je weet niet meer wat bij je past qua stijl en figuur
 • Je figuur verandert en ook de fase van je leven waar je in zit

Lees dan verder en gun jezelf een kleur- en stijladvies met alle aandacht voor jouw uitstraling!

Feit: een slechte outfit leidt tot onzekerheid

Met een outfit laat je zien wie je bent en wat je wilt. Maar dat gaat niet vanzelf. Want hoe vertaal jij je passie, ambitie of beroep in een jurkje, een jasje of schoenen? Hoe zorg je dat het één geheel blijft? Welke impact heeft je figuur? Hoe zorg je voor een professionele uitstraling? Verbloem je jouw borsten en buikje een beetje of juist niet? En wat is er gebeurd met de rokjes die je vroeger beeldig stonden, maar nu niet meer….
Tijdens een kleur- en stijladvies word jij je bewust van jouw mogelijkheden. Je leert hoe je kunt spelen met kleur- en kledingstijl. Je persoonlijkheid vormt de basis. Je uitstraling wint aan kracht. Geen getob meer met het uitzoeken van jouw succesvolle outfits.

Feit: ontdek in een veilige setting welke outfit het beste past bij jouw figuur en uitstraling!

Ik laat je tijdens een kleuradvies en stijladvies graag zien wat je goed staat en wat het beste bij jouw figuur past. Je persoonlijkheid vormt de basis. Tijdens de intake gaan we kijken waar je tegenaan loopt. Welke kleuren passen bij jou? Welke kledingstijl? Hoe wil je er graag uitzien? Waar voel jij je het meest prettig in? Heb je last van je figuur? En zo ja, hoe kun je dat dan oplossen? Alles speelt een rol. Je kapsel, schoenen en make-up. Welke accessoires, kleuren en stoffen? Allemaal vragen die we samen gaan beantwoorden en oplossen. De sfeer is persoonlijk en veilig. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je hebt. Het doel is om jou in je kracht te zetten. Want als jij iets aan hebt waar jij je lekker in voelt dan straal je dat ook uit. Niet alleen voor je werk maar ook privé is de juiste outfit belangrijk. Je wilt er altijd goed uitzien.

Alle aandacht voor jou, je persoonlijkheid en je kledingstijl

Hoe zou het zijn om een hele dag alle tijd en aandacht te hebben voor jou, je persoonlijkheid en je outfit? ​Dat is mogelijk als je kiest voor een persoonlijk kleur- en stijladvies in een vertrouwde setting.   

kleur- en stijladvies Arnhem/ Gelderland

Bewustwording van je uitstraling

​Tijdens deze dag vol kleur- en stijladvies ontstaat er bewustwording van je uitstraling op basis van wie je bent en je krijgt inzicht in de verbinding tussen je binnen- en buitenkant. Je leert hoe je kunt spelen en sturen met jouw beste kleuren en kleding. Je krijgt inzicht in de rol van belijningen, materialen en accessoires. ​Je staat stil bij vragen als: hoe wil ik graag gezien worden en welke kwaliteiten straal ik uit. ​Kortom, je outfit versterkt je persoonlijkheid.

Persoonlijke coaching​

​In welke stijl en model van kleding voel jij je op je gemak?​ Welke halslijn past het beste bij jou? Welk model jurk, broek, top? Alle kledingstukken worden onder de loep genomen. Je neemt toppers en floppers mee. Samen gaan we alle antwoorden zoeken op jouw vragen. Ik coach en adviseer je zodat je zeker ontdekt hoe jij je persoonlijkheid versterkt met je outfit.​

Heerlijke hapjes

Deze dag is tevens voorzien van een heerlijke lunch, koffie/ thee en versnaperingen. Het gaat je aan niets ontbreken en het resultaat is een krachtige uitstraling.

Je resultaat na een kleur- en stijladvies

“Door de juiste outfit voel jij je krachtig en prachtig”

Dit mag je verwachten:

 • je leert welke outfits passen bij jouw persoonlijkheid en jouw figuur
 • je leert hoe je jouw kwaliteiten zichtbaar kunt maken in je outfits
 • je voelt je zekerder en dat straal je uit
 • je bespaart voortaan tijd en geld(geen miskopen meer)
 • je kunt je voortaan presenteren met pracht en kracht!
 • je wordt je bewust van je imago

Drie bonussen voor jou

 • Je krijgt je eigen Personal Color Card ter grootte van een creditcard. Handig om zo in je portemonnee te stoppen.​
 • Een Personal Styleguide met daarin een volledig overzicht van je stijl van kleding, je figuur en de do's en dont's, accessoires, kapsel en welke schoenen het beste bij je passen.
 • Met Colours by Heart gaan we kijken van welke kleuren jij blij wordt en wat ze voor jou betekenen.

Kosten:

Kleuradvies: € 80,00 per uur(los te boeken)

Stijladvies: € 80,00 per uur(los te boeken) 

Kleur- en stijladvies uitgebreid: € 400,00 (13.00 - 17.30 uur) inclusief intakegesprek,hapje/drankje, stylguide en kleurkaart, verslaglegging en tips voor een opgeruimde kledingkast

Optioneel: 

Garderobecheck: 2 uur: €160,00

Personal shopping: 2 uur € 160,00

Nieuw: Onlineshopping 40 euro per uur (op basis van je kleur- en stijladvies ga ik een collectie samenstellen voor jou online)mpelkaart: per uur € 50,00

Coaching(begeleiding op langere termijn) op basis van gewenste uren(kijk ook in het menu bij coaching)

Pakketprijs:

Kleur-en stijladvies+Garderobe+Personal Shopping+Coaching (4 uur):€ 695,00

Bij boeking van het hele pakket: €695,00 dus €25,00 voordeel
(de prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten; kleur- en stijladvies is ook met twee personen mogelijk)

Wil je meer weten over dit waardevolle pakket met extra personal shopping? Neem dan contact op of bel naar 0627087124