Zichtbaar succesvol

AnkerBelts

Wil jij ook graag... een echte AnkerBelt als eye-catcher?
Je kunt er je taille mee accentueren of camoufleren!
Je maakt je outfit er uniek en persoonlijk door!
En…het geeft je een comfortabel gevoel!

Een mooi cadeau!
"Goed gestyled met een échte Anker Belt"
Nog meer accessoires in de collectie van Anker Styling. Naast de Anker Belts zijn er sjaals die op allerlei manieren als halsversiering zijn te gebruiken.
Maar ook als versiering op je hoofd.
Multifunctioneel en het maakt je outfit persoonlijk en uniek.

Multifunctioneel

-------------------------------------------------
De prijs van deze sjaals varieert tussen 15 en 30 euro. Ze zijn op maat en kleur te bestellen. Je kunt contact opnemen met info@ankerstyling.nl of bellen naar 06 2708 7124

"AnkerBelts"
Durf jezelf te laten zien!!
Verhullen, vermommen, maskeren, verdoezelen, of juist accentueren, centreren, laten zien!!!

Je lijf verandert
Door zwangerschappen en het feit dat je ouder wordt verandert je lichaam.Niet alles wat in je kast hangt past meer en regelmatig zit je met je handen in het haar. Er is maar één ding waar je naar verlangt en dat is een garderobe die past bij jouw figuur, jouw leeftijd én jouw persoonlijkheid. Een garderobe die dat nare gevoel laat verdwijnen. Gelukkig ben jij dichterbij jouw ideale garderobe dan je nu denkt.Hieronder deel ik enkele van mijn tips.

Accentueren, camoufleren, hoe doe je dat?

AnkerBelts
Al enige tijd produceer ik ceintuurs. Ceintuurs omdat die mij helpen in de kledingcombinaties die ik maak. Steeds meer mensen zijn erin geïnteresseerd en ik wil niets liever dan ook anderen helpen bij het mooi en stijlvol stylen van hun outfit.
Deze ceintuurs helpen daarbij, het is een hele fijne accessoire. Fijn omdat je het accent op je taille kunt leggen en daarmee je taille kunt laten zien.Ze geven je bovendien een comfortabel gevoel. Een soort shapeware maar dan zichtbaar als een prachtige eye-catcher!
Door de ceintuur wat losser te dragen en je bovenkleding of tuniek te laten blousen, kun je buik(je) zelfs verdoezelen. Superhelpend dus als je hier steeds tegenaan hikt in het samenstellen van je outfit.

De AnkerBelt kun je ook als halsversiering gebruiken.
Ze zijn rekbaar en in verschillende kleuren, maten en dessins te verkrijgen.
Ik maak ze ook op bestelling.
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je ook zo’n fraai exemplaar proberen? De prijs varieert tussen 30 en 40 euro. Ik ben te bereiken via info@ankerstyling.nl of bel 06 27 08 71 24

"Goed gestyled met een échte AnkerBelt"
AnkerStyling Hoflaan 36 6953 AM Dieren Telefoon:06 270 871 24
Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.