Welke rok past het best bij jou?

Rokjesdag!! Welke rok past nou goed bij jou?

ankerstyling welke rok past bij jou 1

Deze vraag blijft vaak onbeantwoord bij de meeste vrouwen. Dit veroorzaakt lastige taferelen tijdens het winkelen. Hieronder lees je welke rokken het beste bij je figuurtype passen. Zo weet je zeker dat jij goed voor de dag komt! Welke rok vind jij het mooist? En met of zonder print, van leer of juist stretchstof?

ankerstyling welke rok past bij jou 2

Blijf je het lastig vinden? Kom dan naar de Rokjesdag op 19 maart van 12.00 uur tot 17.00 uur in het atelier van Kets Design Molenveldlaan 138 te Nijmegen(zie uitnodiging hieronder)

Lees de tips die hieronder staan. Blijf je het als een probleem ervaren, doe dan een stijlcheck bij Anker Styling.

X-figuur

Een zandloperfiguur herken je aan de smalle taille. Een rok met een hoge taille accentueert je slanke taille. Een kokerrok past mooi bij een zandloperfiguur. Deze rok valt net tot boven de knie en valt wat hoger op de taille. Een lange rok oftewel een maxirok is ook een ideaal model voor jouw figuur.

A-figuur

Een peerfiguur herken je aan de vollere billen en benen in combinatie met een slank bovenlijf. Het is belangrijk dat je het accent op je slanke bovenlijf legt om je figuur mooi in balans te brengen. Op deze manier lijk je optisch slanker. Draag lange rokken met een opvallende top.

V-figuur

Een V- figuur kenmerkt zich door bredere schouders en smalle heupen. Het is dan ook slim om de aandacht op je heupen te vestigen. Een mooie kokerrok met een fel kleurtje of een toffe print is dan de beste keus.

O-figuur

Een appelfiguur herken je aan volle borsten en brede heupen. Als je een appelfiguur hebt, heb je geen duidelijke taille. A-lijn rokken zijn de ideale modellen voor jouw figuur. Deze rokken lopen wat wijder uit aan de onderkant. Draag een A-lijn rok in combinatie met een opvallende ketting zodat je het accent legt op je hals. De rok mag een leuk printje hebben, maar draag er wel een rustige top boven.

H-figuur

Een recht figuur heeft geen ronde vormen. Een kokerrok is het ideale model voor jouw figuurtype. Draag rokken met plooien of ruches zodat je optisch meer vorm krijgt rond de heupen. Je draagt de rok met een vrouwelijke top voor het optimale effect.

Lange benen

Als je lange benen hebt kan je veel modellen rokken hebben. Houd alsnog rekening met je figuurtype. Maxirokken, leren rokken of korte rokken met een drukke print. Leef je uit!

Korte benen

Draag rokken met verticale strepen zodat je optisch langer lijkt. Draag hierboven een kort jasje zodat je je silhouet verlengt. Rokken met plooien zijn ook ideaal voor jouw figuurtype.

Succes!

ankerstyling welke rok past bij jou 3

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.