Zichtbaar succesvol

Publieke baan? Help!! Wat trek ik aan?

Je bent bijvoorbeeld burgemeester of partner van. Of je hebt een andere representatieve baan waarin je veel moet voorzitten, presenteren. Kortom, je staat in de picture.

Naast je privéleven met daarin je gezin, vrienden, familie, sport en vrienden is er weinig tijd over om te shoppen. Bovendien vind je het lastig om een keuze te maken in je kledingkast en daardoor slaat de twijfel iedere dag toe. Je hebt meer floppers dan toppers in je kast hangen. Help… want voor jou is het van belang dat je snel iets uit de kast kunt trekken wat voor jou werkt. Je droomt van een garderobe die overzichtelijk, effectief en succesvol is.

Versterk je leiderschap met je kledingstijl!

Hoe fijn is het als je precies weet welke kleuren en kledingstijl passen bij jou als persoon. En die tevens jouw imago een boost geven. Ik weet dat het lastig is om te bepalen wat bij je past. Misschien is inmiddels ook je figuur veranderd en de kleur van je haar. Je staat voor de spiegel en vraagt je af hoe je naar de buitenwereld wilt overkomen. Je kijkt in je kast en wordt er een beetje chaotisch van in je hoofd. Herken je jezelf hierin en heb je een publieke baan? Ik kan je precies laten zien hoe je in alle hectiek van de dag sterk en stijlvol voor de dag komt. Je krijgt veel tips van me. Bijvoorbeeld voor het samenstellen van goede combinaties waarmee je snel afwisselt tussen business casual, casual chic en urban chic. Ik kan je van deze energievretende momenten die veel tijd kosten afhelpen. Ik bied je ondersteuning en begeleiding aan in de juiste keuze van je kleding en kleuren voor jou.

ankerstyling tryout professionele uitstraling

Wat levert je dit op?

  • bewustwording van wat je wilt uitstralen
  • tijdsbesparing
  • positieve kracht
  • zekerheid
  • professionele uitstraling
  • persoonlijke aandacht
  • harmonie tussen binnen- en buitenkant

Wat zou het heerlijk zijn als je van dat getob af bent en de vrouw wordt die je wilt zijn.
Als je kiest voor Anker Styling gaan we jouw Personal Brand uitwerken.
Je kiest voor een Total Image Check of doet dit in stapjes.

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Stijlvolle groet,

Marianne

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.