Zichtbaar succesvol

Jij in de kast!

Sta je ook te popelen om je kledingkast weer eens in te duiken? Wil je graag een goed overzicht? Alweer een nieuw seizoen in aantocht. Tijd om je garderobe weer eens te checken.

Fijn als je voor jezelf weet wat je beste kleuren en kledingstijl zijn en daardoor de kans op miskopen kleiner maakt. Maar kijk eens goed in je kast. Wat hangt er in? Heb je er een goed en blij gevoel bij of blijft de meeste kleding onaangeroerd?
Herkenbaar?

jij in de kast ankerstyling 1

Hoe kun je het beste beginnen?

  1. Zorg dat je weet welke kleuren en kledingstijl het beste passen bij jou als persoon en jouw figuur. Bijkomend voordeel is dat je ook weet wat je met de nieuwe trends aanmoet en wordt de kans op miskopen kleiner.
  2. Haal alles uit je kast. Om een einde te maken aan deze chaos die je jouw kledingkast noemt, moet je eerst wat meer chaos maken. Maak vervolgens stapels van de verschillende items! En dan laat je alles door je vingers gaan en ga je beslissingen nemen. Ga je die mooie rok die al jaren in de kast hangt wegdoen of ga je die toch nog dragen? Als je nog twijfelt, probeer er dan eens een nieuwe combinatie mee te maken. Lukt dit niet, doe de rok dan weg.
  3. En ja er zijn altijd twijfelgevallen. Laat die nog een tijdje hangen. Of soms ben je echt aan iets gehecht. Die doe je niet weg natuurlijk.
  4. Maak een foto van outfits die je onder het opruimen hebt ontdekt. Zo wordt het later makkelijker om te beslissen wat je aandoet.
    jij in de kast ankerstyling 3
  5. Maak een scheiding tussen zomer – en winterkleding.
  6. Maak een scheiding tussen kleding voor je werk en privé. Bij privé kun je ook nog scheidingen maken. Bijvoorbeeld sportkleding, feestkleding etcetera.
  7. Hang je kleding op kleur. Dit geeft rust en overzicht.
  8. Zorg voor een goede basiscollectie met een aantal pantalons, donkere jeans, een zwarte jurk en rok, en een witte blouse. Met de juiste t‐shirts en donkere schoenen vorm je een mooie basis die je met kleur kunt aanvullen. Ook de juiste accessoires die passen bij jouw kledingstijl zijn een belangrijke aanvulling.

Resultaat

Geen getwijfel meer. Tijdsbesparing en vooral RUST in je kast Want het is JOUW kledingkast.
En wat is het heerlijk wanneer JIJ in de kast hangt.
En dat je elk kledingstuk graag draagt!!
Hoe fijn is het wanneer je blij en tevreden bent wanneer je een overzichtelijke kledingkast hebt. Een garderobe waar je altijd mee scoort. Een garderobe waar je ook verrassende combinaties mee kunt maken. Een garderobe die past bij de fase van je leven.
Een garderobe die je ook precies weet aan te vullen met de juiste items. De kleding die je koopt kan voortaan langer dan één seizoen mee. Duurzaam en tijdloos.

jij in de kast ankerstyling 2

Jij weet namelijk wat bij JOU past. Omdat jij je bewust bent van je figuur. 8. Zorg voor een goede basiscollectie met een aantal pantalons, donkere jeans, een zwarte jurk en rok, en een witte blouse. Met de juiste t‐shirts en donkere schoenen vorm je een mooie basis die je met kleur kunt aanvullen. Ook de juiste accessoires die passen bij jouw kledingstijl zijn een belangrijke aanvulling.
Omdat jij de do’s and dont’s weet voor jou.
Omdat jij in de gaten hebt wat kleur voor jou doet. RUST!

Succes

Plaats reactie
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.