Nieuwsbrief maart 2017
Lees hier mijn nieuwste Blog:

"Welke rok past het beste bij jou?"
.............................................................
Cadeau!!

Wanneer je een boeking doet bij Anker Styling in maart of april 2017 krijg je 20 % korting. De boeking is tot 3 maanden daarna te gebruiken.
Je kunt mailen naar info@ankerstyling.nl of bellen naar
06 27087124
Activiteiten
Zondag 19 maart 2017
Rokjesdag
Van 12.00 tot 17.00 uur.
Open dag met boordevol informatie over de ultieme rok voor jou. Welk model past bij jouw figuur? Diverse modellen in mooie stoffen en dessins van Kets Design op maat gemaakt.
Met als extra item make-up advies.

Waar: Molenveldlaan 138 Nijmegen in het atelier van Kets Design.

Zaterdag 8 april 2017
"Kleurrijk Doesburg"
Kleurrijk evenement in de binnenstad van Doesburg van 10.00 tot 17.00 uur.
Anker Styling geeft kleur- en stijltips bij schoenenwinkel Avanti in de Kerkstraat.
Feestje!!
Anker Styling bestaat 3 jaar en heeft ook een nieuwe website.
Nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.ankerstyling.nl

Terugkijkend heb ik vele mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Ergens beginnen en je stap voor stap steeds meer focussen en verfijnen. Waar wil je heen? De nieuwe website is daar een afspiegeling van.
Professioneel op zowel particuler als zakelijk terrein mijn diensten aanbieden.

Ik voel me rijk met dit beroep. Het geeft me heel veel voldoening om mensen zowel individueel als in een groep te adviseren en te coachen in wat ze willen uitstralen. Zichtbaar succesvol is mijn motto. Blij met het resultaat.

Vooruitkijkend zie ik dat er nog veel werk aan de winkel is. Mensen in allerlei situaties voelen zich onzeker over zichzelf. Of lopen juist tegen dingen aan in hun verschijning maar weten niet hoe ze er wat aan zouden kunnen doen.
Schroom dan niet en contact mij voor een van mijn diensten.

Nieuw "Total Image Check"
Je kunt het vinden op de homepage. Een totaalpakket met zowel een imago, kleur- en stijladvies, inclusief garderobecheck. Met een jaar lang coaching op de achtergrond en de mogelijkheid voor een tussentijdse update. Je gaat met de resultaten aan de slag zodat je de adviezen leert toepassen. Iets veranderen op een duurzame manier kost tijd. Ik help je daar graag bij.


Nieuw.....Van student naar werk
Ben jij student en sta je op het punt de arbeidsmarkt op te gaan? Belangrijk is dan om te weten welke indruk je maakt en wilt maken. Door een imagoconsult kom je daarachter. Het is een investering voor je toekomst. Ook opleidingen kunnen dit als een onderdeel van hun programma maken om de studenten bewust van hun eigen imago de arbeidsmarkt op te kunnen laten gaan.
Hartelijke groet,
Marianne!

Alle diensten van Anker Styling zijn ook op maat te boeken!
AnkerStyling Hoflaan 36 6953 AM Dieren Telefoon: 06270871 24